Home / Inspirace / Kantýna školy Haven Hill

Kantýna školy Haven Hill

Projekt: Jídelna školy Haven Hill v Bostonu, areál Tollfield

Země/město: Velká Británie/Boston

Architekt: Mouchel, Graham Turner

Dodavatel: Komplete Office Interiors

Fotodokumentace: Ecophon

Velikost projektu: 200m²



Může být akustické řešení hravé? Nebojíte se barev?Za použití výrazně barevných podhledů vznikl decentní a přitom ryze moderní interiér. Budova slouží jako jídelna pro studenty školy.

Architekti ze studia Mouchel navrhli v prostoru stropní prvky Solo Rectangle v sytě rudé barvě. Ta byla zvolena kvůli jednotnosti designu - školní budova byla prodloužena a ústředními barvami v celém interiéru byla šedá a odstíny červené.

Každý zavěšený podhled byl oříznutý na míru ve výrobní hale, kromě dvou, které musely být instalovány až na místě, aby bylo možné je umístit skrz dva stropní pilíře. Podhledy zahrnují osvětlení, aby se dosáhlo jedinečného vizuálního efektu.

Běžné školní jídelny lze charakterizovat jako místa s tvrdými povrchy a materiály, která odráží hluk a nejsou zrovna vhodným místem k pohodlnému trávení jakkoliv dlouhé doby. Na strop bylo zavěšeno celkem deset Solo panelů, které měly tento efekt odstranit. Výsledný interiér působí velmi vizuálně přitažlivě a zároveň zde lidé rádi tráví čas a cítí se pohodlně.

200m2 stropního podhledu Gedina Ebylo celkem nainstalováno do ostatních částí budovy, například do tříd. Vedení školy, žáci a zaměstnanci jsou rádi, že mají místo k odpočinku i zábavě, kde mohou příjemně strávit čas.

  

 

Kontaktujte nás

Kancelář Ecophon

Smrčkova 2485/4 (budova DOCK II)

180 00 Praha 8

Telefon: +420 220 406 580

 

Kancelář Ecophon Slovensko

Stará Vajnorská 139

831 04 Bratislava

Telefon: +421 904 955 426

  

 

Kontaktujte nás

Kancelář Ecophon

Smrčkova 2485/4 (budova DOCK II)

180 00 Praha 8

Telefon: +420 220 406 580

 

Kancelář Ecophon Slovensko

Stará Vajnorská 139

831 04 Bratislava

Telefon: +421 904 955 426