Home / Inspiration / AIB Bankcentre

AIB Bankcentre

Det store Link Gallery i AIB Bankcentre er en fire-etagers atriumbygning med glasfacader, som for nyligt er omdannet fra en gangbro til et fleksibelt arbejdsmiljø for et team af medarbejdere hos AIB Bankcentre i Dublin.

Produkter:

Projekt: AIB Bankcentre

Land/by: Ireland / Dublin

Arkitekt: Mortar & More

Entreprenør: Niall Brady, Contracts Director, Niall Brady Interiors

Fotograf: Donal Murphy Photography

Projektstørrelse:100 m²

Rummet er stilfuldt og alsidigt, og med tilførelsen af The Link Gallery Coffee Dock, understøttes samarbejde og socialisering om dagen samt sociale arrangementer om aftenen.

Mortar & More var projektledere på forløbet, som havde sine udfordringer. Rummet har høje brokoplinger med gangstier i hele rummets længde til de tilstødende etager. Den eksisterende arkitektur skabte en helt usædvanlig designbaggrund, men på grund af rummets højde- og længdeforhold måtte nogle akustiske problemer behandles.

Solo'erne viste sig at være det alsidige produkt, vi ønskede, samtidig med at de leverede en akustisk løsning.

Liz Dolan, Creative Director hos Mortar & More fortæller om deres løsning:
“I forhold til arkitekturen ønskede vi at føre øjenlinjen langs med Link Gallery, uden at miste fornemmelsen af det store rum ovenover. For at opnå det, valgte vi en række Solo Baffler, som giver glimt af de øverste etager men som understreger grundniveauet og fører øjet langs hele længden af Link Gallery's stueetage. Bafflerne skaber også et akustisk element mellem de øverste broer og stueetagen, der er designet som et breakout møderum, som benyttes af alle AIB's medarbejdere."

Ecophon Solo™ BaffleSiobhan McGuinness fra Ecophon tilføjer: “Det var en vanskelig installation, da bafflerne skulle nedhænges fra en gangbro, så de kunne ses fra oven."

“Vi valgte Ecophon på grund af de særlige krav og detaljer, der kræves på dette projekt, og vi fandt ud af, at Solo'erne viste sig at være det alsidige produkt vi ønskede, samtidig med at de leverede en akustisk løsning," siger Liz.

Gennem design og specifikationsprocessen var Ecophon hele tiden klar til at besvare forspørgsler, hjælpe på siten og rådgive om system og produktmuligheder, der passede til vores designkrav," forklarer Liz. 

“Ecophons produkter er nemme at arbejde med, - de yder det, de skal, og de er fleksible i deres anvendelse. De var den ideelle løsning til vores krav til dette projekt."

Æstetisk supplerer det færdige resultat bygningens rum og arkitektur og leverer en akustisk løsning. Link Gallery's fleksible arbejdsmiljø  blev straks udnyttet af AIB-teamet.

Kontakt os

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre

Telefon:  +45 36 77 09 09
Fax:       +45 36 77 09 05
Mail:      info@ecophon.dk

CVR.: 67147413

Inspiration

Find flere inspirerende referencer og case studies med Ecophon produkter.

Vis mig

Kontakt os

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre

Telefon:  +45 36 77 09 09
Fax:       +45 36 77 09 05
Mail:      info@ecophon.dk

CVR.: 67147413