Ecophon - A Sound Effect On People / Referenties / Haven Hill School Cafeteria

Haven Hill School Cafeteria

 

Project: Boston Haven Hill School, Tollfield Campus.

Land / plaats: UK /Boston

Architect: Mouchel, Graham Turner

Aannemer: Komplete Office Interiors

Fotografie: Ecophon

 

Kleur geeft een verrassend effect aan de akoestische eilanden van Ecophon in de nieuwe kantine van Boston Haven High School, Tollfield Campus.

Architect Mouchel schreef Solo eilanden voor in een felrode kleur. De kleur werd gekozen om het kleurengamma van rood en grijs dat door de hele uitbreiding van de school is toegepast, consequent door te voeren.

Elk eiland werd op maat gesneden geleverd terwijl twee panelen op locatie werden gesneden om rond bestaande pilaren te worden opgehangen. Ook werd er verlichting in de panelen geïntegreerd om een visueel effect te creëren.  

Cafeterias zijn doorgaans ruimtes met veel harde oppervlakken die geluid reflecteren waardoor het niet prettig is om er lang te verblijven. Om een goede geluidsabsorptie te verkrijgen werden 10 Solo eilanden afgehangen aan het bouwkundig plafond. Hiermee werd niet alleen de geluidsomgeving verbeterd, maar het zorgde ook voor een visuele fantastisch effect. 

200m2 Ecophon Gedina E akoestische plafondpanelen werden in de andere ruimtes van de school geïnstalleerd waaronder enkele klaslokalen. De school is blij met het resultaat temeer omdat de kantine ook dienst doet als vergader- en ontmoetingsruimte voor leraren en leerlingen. 

  

 

Neem contact met ons op

Saint-Gobain Ecophon
Parallelweg 17
4878 AH Etten-Leur

Tel: 076 - 502 00 00
Fax: 076 - 501 74 00
E-mail: plafonds@ecophon.nl

Stuur ons een e-mail>>

Neem contact met ons op

Saint-Gobain Ecophon
Parallelweg 17
4878 AH Etten-Leur

Tel: 076 - 502 00 00
Fax: 076 - 501 74 00
E-mail: plafonds@ecophon.nl

Stuur ons een e-mail>>