Tréninkové centrum Coach+Result

Projekt: Coach+Result tréninkové centrum

Segment: Kanceláře/vzdělávání

Země/město: Nizozemsko, Ulvenhout

Montážník: Normakoestiek

Fotograf: Hugo de Jong

Velikost projektu: 50 m²

 

Společnost Coach + Result BV se nachází v krásné budově s  inspirativním prostředím ve městě Ulvenhout v Nizozemsku. Jejich klienti a zájemci o školení a koučování jsou zde usazeni do místností s krásnými vysokými okny a stropy, což také představovalo hlavní akustickou výzvu pro naše holandské kolegy. Ve spolupráci s Normakoestiek se na zdejší stropy rozhodli aplikovat náš nový produkt - Ecophon Master™ Eg, a tak vznikl vůbec první nizozemský projekt s tímto systémem. 

Nováček z řady Master se chlubí absorpční třídou A a speciální povrchovou úpravou hran lakovanou v černé a bíle barvě se skrytými hranami. Díky dojmu "plovoucího" vzhledu a různým velikostem panelů, které se dají různě poskládat zase nabízí jedinečné a kreativní možnosti designu. 

Vzniklo zde akustické prostředí, kde se lidé mohou plně soustředit a zároveň podávat ty nejlepší pracovní výkony. 

Galerie Kanceláře Vzdělávání Master Eg