Santander Bankkontor

Projekt: Banco Santander

Land/stad: Spanien / Madrid

Fotograf: Álvaro San Román Gomez 

Produktionsår: 2016

Banco Santander, en av Spaniens största banker, bestämde sig för att uppdatera sin företagsimage och renovera sina anläggningar till en mer modern och öppen miljö. Målet var att skapa "Framtidens kontor"; ett kontor med en mer tillgänglig, smidig och vänlig atmosfär. Detta uppnåddes praktiskt taget genom att eliminera arkitektoniska hinder och därmed skapa en mer öppen arbetsmiljö. Det möjliggjorde en mer personlig interaktion med sina kunder och chansen att bättre vårda ett långsiktigt förhållande.

För att säkerställa god ljudmiljö både för kunder och personal i de nya, öppna utrymmena på banken, installerades Focus Dg och Solo Baffle.

Referenser Focus Dg Solo Baffle Kontor